Kantoorunit huren

Een kantoorunit huren is interessant wanneer u een bepaalde periode een kantoor nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer er bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd op een andere locatie. Ook wanneer er een project uitgevoerd moet worden en er voor dat tijdelijke project extra kantoorplekken benodigd zijn kunnen kantoorunits de perfecte oplossing bieden.

Wat de reden dan ook is voor het huren van de kantoorunits, het is van belang dat u de juiste units huurt voor het doel waar u ze voor nodig heeft en dat u natuurlijk niet teveel betaalt.

Inventarisatie voor het huren

Het  is belangrijk om te inventariseren welke voorzieningen voor hoeveel mensen er benodigd zijn in de tijdelijke of plaatselijke kantore die aangeschaft gaan worden. Zorg er daarom voor dat u duidelijk heeft:

  • Voor hoeveel mensen de kantoorunit die u wilt huren bedoeld is.
  • Wat voor specifieke eisen zijn er voor de kantoren? Dit kan bijvoorbeeld gerelateerd zijn aan het werk wat gedaan moet worden.
  • Hoeveel ruimte is er beschikbaar om de units neer te zetten?
  • Zijn toiletten en keukentjes noodzakelijk in de kantoorunits?
  • Hoeveel verschillende ruimtes zijn er benodigd in de unit?

Kosten kantoorunit huren

Het prijskaartje dat hoort bij het huren van een kantoorunit is voor een groot deel afhankelijk van de oppervlakte van het kantoor dat neergezet moet worden. Daarnaast is de mate van afwerking en voorzieningen binnen de kantoorunit van belang.

De huur wordt in de meeste gevallen per week gerekend en loopt uiteen van €30 per week voor een 18m2 kantoorunit tot duizenden Euro’s per maand voor een grote geschakelde kantoorunit met meerdere etages en meer dan 250m2 aan oppervlak. Voor zulke oppervlaktes moeten de kantoorunits die men wilt huren worden altijd offertes op maat gemaakt.

Offerte kantoorunit huren

Wanneer u wilt weten wat de kosten zullen zijn voor een kantoorunit huren die aan uw eisen voldoet kunt u het best een offerte aanvragen. Vraag een vrijblijvend bij ons een offerte aan en wij zoeken de partij die het best uw eisen past.