Woonunit huren

Een woonunit huren is de ideale oplossing voor wanneer u thuis een verbouwing wilt uitvoeren waardoor in huis wonen niet meer mogelijk is. Met een woonunit heeft u namelijk een volwaardige woonvervanging.

Zeker wanneer u een groot gezin heeft kan het wenselijk zijn om vervangende woonruimte te hebben tijdens een verbouwing. Dit is wanneer een woonunit goede uitkomst kan bieden.

Voordeel van huren

Een groot voordeel van het huren in plaats van het kopen van een woonunit is dat de investering veel lager is dan wanneer u koopt. Daarnaast is het ideaal dat alles uit handen wordt genomen. Zo hoeft u geen zorg te dragen voor het transport, normaal gesproken doet de verhurende partij dit.

Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de conditie van de woonunit. Mocht er iets kapot gaan of zijn kunt u de verhurende partij hierop aanspreken.

Daarnaast wordt het neerzetten en aansluiten op de voorzieningen van de woonunit ook helemaal voor u gedaan. Bij het aansluiten moet u denken aan water, gas en elektriciteit.

Daarnaast is het nog het grote voordeel dat de woonunit simpelweg opgehaald wordt wanneer u de tijdelijke woning niet meer nodig heeft.

Kosten woonunit huren

De huurprijs van een woonunit is voor een groot deel afhankelijk van de oppervlakte de woning beslaat. Daarnaast is ook de luxe die binnen aangebracht is verantwoordelijk voor de prijs. Wanneer er bijvoorbeeld een luxe badkamer in de woonunit zit die u wilt huren zal de prijs hoger zijn dan wanneer er alleen een simpele douche aanwezig is.