Woonunit kopen

Een woonunit kopen is een fantastische oplossing voor meerdere scenario’s. Op onze website vind u dan ook een overzicht van verschillende woonunits die bestemd zijn voor tijdelijke of langdurigere periode bewoning.

Nieuwe en tweedehands woonunits

In ons overzicht vind u zowel nieuwe als tweedehands woonunits die te koop zijn aangeboden. Een tweedehands woonunit is uiteraard goedkoper dan wanneer u een unit zou kopen met dezelfde afmeting, eigenschappen, voorzieningen en kwaliteit van afwerking.

Een nieuwe woonunit zal vaak beteken dat u vooraf ook nog uw specifieke wensen en eisen kunt doorgeven. Zo wordt de woonunit dus eigenlijk op maat gemaakt zodat deze perfect beantwoord aan uw wensen.

Een tweedehands unit zal natuurlijk gebruikt zijn en heeft daarom gebruikssporen. Bovendien heeft u niet de mogelijkheid om de indeling zelf te bepalen. Als u zelf enigszins handig bent kunt u er natuurlijk voor kiezen om een aantal aanpassingen uit te voeren zodat de tijdelijke woning wel aan uw wensen voldoet.

Woonunit tijdens renovatie of verbouwing

Een oud huis kopen en deze volledig renoveren of in ieder geval voor een groot gedeelte verbouwen, een prachtig plan. De vraag is enkel vaak waar u in deze periode zelf gaat slapen.

Een woonunit biedt in zo een geval vaak de perfecte oplossing. Omdat de tijdelijke woning gewoon naast het te renoveren huis kan staan betaal je geen onnodig hoge huur en verlies je ook geen tijd van het heen en weer reizen naar de kluswoning.

Omdat woonunits in veel soorten, maten en uitvoering beschikbaar zijn is er ook het comfort dat u wenst. Zo zijn er ook voor gezinnen met meerdere kinderen woonunits beschikbaar met meerdere slaapkamers. U kunt aan ons uw wensen en eisen doorgeven en wij kunnen altijd wel een woonunit vinden die aan u eisen voldoet.

Woonunits kopen voor seizoenarbeiders

Bedrijven die seizoensarbeiders in dienst hebben willen de vaak buitenlandse werknemers graag onderdak bieden. Ook hiervoor zijn woonunits uitermate geschikt.

Omdat er in de meeste gevallen meerde woonunits aangeschaft moeten worden wordt er vaak gekozen voor een op maat oplossing. Zo kan er bijvoorbeeld een type woonunit 10 keer besteld worden als er 10 arbeiders onderdak geboden moet worden. Het voordeel hiervan is dat de units er allemaal precies hetzelfde uitzien en hetzelfde te bieden hebben.